‘Randstad toont ambities met overname’

Randstad laat met de overname van Monster Worldwide duidelijk de eigen ambitie zien om een voorloper te zijn in de digitale transitie in de uitzendbranche. Dat zeggen analisten van het Belgische KBC Securities in een reactie op de overname van het moederbedrijf van Monsterboard. Ook Theodoor Gilissen ziet brood in de transactie.

Randstad toont ambities met overname

Analist Jos Versteeg van de Nederlandse zakenbank wijst er op dat internet nog niet helemaal ten volle wordt benut door de uitzendbranche. Randstad begint steeds meer gebruik te maken van online oplossingen en door de overname van Monster kan de uitzender online flinke stappen maken.

Versteeg is dan ook positief over de transactie en wijst er op Randstad al een tijdje bezig is de positie te versterken. Dat gebeurde door een aantal kleine overnames. Ook stelt hij dat de deal direct zal bijdragen aan de winst per aandeel.

Theodoor Gilissen hanteert het advies Aanbevolen voor Randstad, met een koersdoel van 60 euro. KBC handhaaft zijn buy-advies, met een koersdoel van 45 euro. In Amsterdam noteert Randstad 39,75 euro.

Randstad090816

Lees hier het hele artikel

  Categories:
augustus 09 13:10 2016 Print dit artikel

Toon meer artikelen

Over de auteur

Cashcow

Cashcow is het multimediale platform voor particuliere beleggers in Nederland. Het platform geeft inzicht in onder andere beleggingsfondsen, vermogensbeheer, vastgoed(fondsen), online beleggen, fiscale beleggingsmogelijkheden en andere alternatieve beleggingsvormen. Bovenmatige interesse is er voor nieuwe investeringsmogelijkheden.

Toon meer artikelen