RD Shell op weg naar 31 euro (+12%)

Het is een logische stap dat RD Shell overweegt om te transformeren van een olie- en gasbedrijf in een overwegend elektriciteits- en gasbedrijf.

Dit soort van processen heeft de onderneming vaker meegemaakt: een minder goede activiteit op een lager pitje zetten of afstoten en een nieuwe groeipoot met betere rendementen ontwikkelen. Grootaandeelhouders en concurrenten zien weinig heil in de genoemde transformatie, omdat getwijfeld wordt aan de rendementen die kunnen worden behaald met elektriciteit. Misschien was het beter geweest als het bestuur had gezegd: we worden een moderne energiemaatschappij die minder zal leunen op fossiele brandstoffen. Charttechnisch is sprake van een groeiende kans dat het aandeel een positieve aanval zal doen op de dubbele top van 31 euro, wat vooraf zal worden gegaan door een koersstijging van 12%.

RD Shell op weg naar 31 euro (+12%)
.
Bekijk hieronder de Bull Up vlog over dit aandeel:
.

Lees hier het hele artikel

  Categories:
maart 14 20:33 2019 Print dit artikel

Toon meer artikelen

Over de auteur

Cashcow

Cashcow is het multimediale platform voor particuliere beleggers in Nederland. Het platform geeft inzicht in onder andere beleggingsfondsen, vermogensbeheer, vastgoed(fondsen), online beleggen, fiscale beleggingsmogelijkheden en andere alternatieve beleggingsvormen. Bovenmatige interesse is er voor nieuwe investeringsmogelijkheden.

Toon meer artikelen