Slechte en goede kansen

Beleggers kunnen geen kant opkijken of ze zien roodgekleurde verliezen over de afgelopen 12 maanden. Er zijn slechts enkele uitzonderingen.

De meeste winst was weggelegd voor Brent met een winst van 57,7%, maar wel bij sterk toegenomen risico’s. India was het enige land met een winst (7,6%). Sectoren met een winst van meer dan 3% zijn health care, agribusiness en farmacie.

Veel markten zijn doorgeschoten in hun koersval, waardoor de indices beneden de ondergrens van de bandbreedte is gekomen. Enkele opvallende zijn: AEX, Japan, Italië en vastgoed. Mooie potentie bieden onder meer AEX, biotechnologie, DAX, S&P 500, MSCI China, MSCI Italië, Nasdaq 100 en Euro 600 Technologie.

Slechte en goede kansen

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
juni 16 04:58 2022 Print dit artikel

Toon meer artikelen

Over de auteur

Cashcow

Cashcow is het multimediale platform voor particuliere beleggers in Nederland. Het platform geeft inzicht in onder andere beleggingsfondsen, vermogensbeheer, vastgoed(fondsen), online beleggen, fiscale beleggingsmogelijkheden en andere alternatieve beleggingsvormen. Bovenmatige interesse is er voor nieuwe investeringsmogelijkheden.

Toon meer artikelen