Stroperige koerswinst AkzoNobel

De positieve reactie op de cijfers van AkzoNobel is stroperig verlopen, maar er staat nu wel een winst van 3,8% bij een koers van 77,56 euro.

Over de eerste 6 maanden daalde de omzet met 6%. De winst per aandeel van de doorlopende activiteiten daalde van 1,28 euro naar 0,87 euro, wat geen sterk cijfer is. Het is wel positief dat de onderneming de prijzen heeft weten te verhogen, maar dat is wel ten koste gegaan van het innen van de debiteuren. Het aandeel heeft een extra fundamenteel zetje nodig voor een verdere stijging en om beleggers te blijven overtuigen. Ik heb mijn twijfels of het aandeel gemakkelijk de zijwaartse tandbeweging snel achter zich kan laten.

Stroperige koerswinst AkzoNobel

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
juli 18 14:59 2018 Print dit artikel

Toon meer artikelen

Over de auteur

Cashcow

Cashcow is het multimediale platform voor particuliere beleggers in Nederland. Het platform geeft inzicht in onder andere beleggingsfondsen, vermogensbeheer, vastgoed(fondsen), online beleggen, fiscale beleggingsmogelijkheden en andere alternatieve beleggingsvormen. Bovenmatige interesse is er voor nieuwe investeringsmogelijkheden.

Toon meer artikelen