Vlog: Stroperige trend ABN Amro

ABN Amro kon gisteren met moeite een winstje realiseren van 0,79% op 8,68 euro.

Stroperige trend ABN Amro

Investtech: “Dit was de vijfde dag op een rij dat het aandeel steeg. De afgelopen week is het aandeel 8,86% gestegen. Het ziet er ook technisch gezien goed uit. Het aandeel is trendmatig positief op de middellange termijn en een verdere stijging is waarschijnlijk.”

Raming

Voor dit jaar ligt de gemiddelde raming op een verlies van 0,25 euro per aandeel, mede veroorzaakt door reorganisaties, de gevolgen van de coronacrisis en mogelijke claims voor het witwassen van geldstromen.

Trendkanaal

Het trendkanaal vertoont een licht oplopende stijging. Het aandeel is oversold noch overbought. Het aandeel noteer 40% van de boekwaarde. ABN Amro is een aandeel voor de lange termijn. Het heeft een systeemfunctie zodat niet aan een bankroet hoeft te worden gedacht.

Stroperige trend ABN Amro

Lees hier het hele artikel

  Categories:
februari 02 07:39 2021 Print dit artikel

Toon meer artikelen

Over de auteur

Cashcow

Cashcow is het multimediale platform voor particuliere beleggers in Nederland. Het platform geeft inzicht in onder andere beleggingsfondsen, vermogensbeheer, vastgoed(fondsen), online beleggen, fiscale beleggingsmogelijkheden en andere alternatieve beleggingsvormen. Bovenmatige interesse is er voor nieuwe investeringsmogelijkheden.

Toon meer artikelen