Top 5 favoriete aandelen

De uitbraak van het coronavirus maakt particuliere beleggers duidelijk minder positief over de beurs, maar ondanks de daling van het vertrouwen blijft een ruime meerderheid per saldo positief over de financiële markten.

In februari komt het vertrouwen van beleggers met een 3,9 (op een schaal van -10 tot +10) duidelijk lager uit dan de 4,8 van een maand eerder. Ten opzichte van een half jaar geleden is echter nog altijd sprake van een plus.

Dat blijkt uit de nieuwe BinckBank Beleggersbarometer van februari, die een maand eerder nog het hoogste niveau sinds 2017 had bereikt.

Anderen bekeken ook: ‘AkzoNobel zet hogere jaarcijfers in boeken’

ASML en AMG zijn deze maand favoriet bij beleggers. Air France KLM, dat haar vluchten naar China noodgedwongen heeft moeten staken, is het minst gewilde aandeel.

Bekijk hier de top-5 favoriete aandelen

image
image
Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
februari 10 13:00 2020 Print dit artikel

Toon meer artikelen

Over de auteur

Cashcow

Cashcow is het multimediale platform voor particuliere beleggers in Nederland. Het platform geeft inzicht in onder andere beleggingsfondsen, vermogensbeheer, vastgoed(fondsen), online beleggen, fiscale beleggingsmogelijkheden en andere alternatieve beleggingsvormen. Bovenmatige interesse is er voor nieuwe investeringsmogelijkheden.

Toon meer artikelen