Trump goed voor Randstad

Randstad denkt garen te spinnen bij de verkiezingszege van Donald Trump. Dat zegt bestuursvoorzitter Jacques van den Broek in een interview met Bloomberg TV.

Met name door investeringen in de infrastructuur kan de vraag naar tijdelijke arbeidskrachten een impuls krijgen. Van den Broek ziet voor de uitzender nog behoorlijk wat ruimte om te groeien. Randstad is nu de op één na grootste speler op de Amerikaanse uitzendmarkt.

Het marktaandeel bedraagt ‘slechts’ 4%. Verder zei de topman nog dat hij nog geen nadelige gevolgen ziet vanwege de voorgenomen Brexit. Wel merkt hij dat bedrijven voorzichtiger zijn met het aannemen van personeel. Maar dat noemt hij voor Randstad “een goede trend”.

Bekijk hier het vraaggesprek met Jacques van den Broek

Randstad noteert in Amsterdam 49,19 euro. Onlangs zette HBSC het aandeel hoger. Ook Theodoor Gilissen is positief over Randstad. Dat komt vooral door enkele slimme overnames.

randstad231116

Lees hier het hele artikel

  Categories:
november 23 15:41 2016 Print dit artikel

Toon meer artikelen

Over de auteur

Cashcow

Cashcow is het multimediale platform voor particuliere beleggers in Nederland. Het platform geeft inzicht in onder andere beleggingsfondsen, vermogensbeheer, vastgoed(fondsen), online beleggen, fiscale beleggingsmogelijkheden en andere alternatieve beleggingsvormen. Bovenmatige interesse is er voor nieuwe investeringsmogelijkheden.

Toon meer artikelen