Valse doorbraak voor NN?

NN Group heeft volgens Investtech de opwaartse trend naar boven toe verbroken.

“Dit maakt een nog snellere stijging mogelijk. Het aandeel heeft ook het rechthoekpatroon doorbroken. Een definitieve doorbraak van de weerstand ligt bij 39,14 euro. Het koersdoel bedraagt minimaal 43,80 euro. Het aandeel heeft steun bij ongeveer 37,00 euro. Het aandeel is totaal gezien technisch positief voor de middellange termijn.”

De keerzijde

Echter, op weekbasis is het beeld minder positief dan wordt gesuggereerd. De koerstrend zit in een neutrale fase en kan na de eerdere stijging makkelijk omslaan naar een daling. De koers staat bovenin de bandbreedte en is niet ver meer verwijderd van de vorige top van 39,57 euro. Verder staan de RSI en het prijsmomentum te hoog voor koopjesjagers.

Valse doorbraak voor NN?

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
oktober 08 12:04 2018 Print dit artikel

Toon meer artikelen

Over de auteur

Cashcow

Cashcow is het multimediale platform voor particuliere beleggers in Nederland. Het platform geeft inzicht in onder andere beleggingsfondsen, vermogensbeheer, vastgoed(fondsen), online beleggen, fiscale beleggingsmogelijkheden en andere alternatieve beleggingsvormen. Bovenmatige interesse is er voor nieuwe investeringsmogelijkheden.

Toon meer artikelen