Vopak kan een (groen) zetje gebruiken

Vopak sloot vrijdag vrijwel onveranderd op 39,47 euro met een winstje van 0,05%.

Investtech: “Dit was de zesde dag op een rij dat het aandeel steeg. Technisch ziet het er echter niet zo goed uit. Het aandeel is trendmatig negatief op de middellange termijn.”

Het aandeel wordt verhandeld voor 17 keer de winst. Vraagtekens kunnen worden gezet bij het huidige bedrijfsconcept. De wereld gaat richting groene energie. Hoe is het bedrijf daarop voorbereid? Het gaat om perceptie. Iedereen weet dat olie en gas nog lange tijd onmisbaar zijn, maar we weten ook dat niet eeuwig is. In ieder geval is het positief dat Vopak inzet op duurzaam en ook waterstof en CO2 in de toekomst verwacht op te slaan.

Vopak staat bij lange na nog niet op het record van bijna 60 euro in 2012. Na de correctie is wel een mooie, sterke horizontale bandbreedte ontstaan van 35-50 euro. Voor een doorbraak heeft Vopak een impuls nodig.

Vopak kan een (groen) zetje gebruiken

Lees hier het hele artikel

  Categories:
juni 14 07:24 2021 Print dit artikel

Toon meer artikelen

Over de auteur

Cashcow

Cashcow is het multimediale platform voor particuliere beleggers in Nederland. Het platform geeft inzicht in onder andere beleggingsfondsen, vermogensbeheer, vastgoed(fondsen), online beleggen, fiscale beleggingsmogelijkheden en andere alternatieve beleggingsvormen. Bovenmatige interesse is er voor nieuwe investeringsmogelijkheden.

Toon meer artikelen