Waarom Ahold Delhaize kan stijgen tot 30 euro

Beleggers hebben positief gereageerd op het halfjaarbericht van Ahold Delhaize. De koers is +7,2% op 26,80 euro.

In het afgelopen kwartaal steeg de omzet met 16% tot 19 miljard euro bij een explosieve toename van online met 78%. De operationele winst steeg met 78% tot 1,0 miljard euro, het dubbele van de verwachtingen. Voor geheel 2020 verwacht het bestuur een toename van de winst per aandeel met tussen de 20% en 25% tegen de eerder voorspelde 5%. De groei in de VS is nagenoeg het dubbele van Europa, maar een dalende dollar zal een negatief effect hebben op het resultaat.

Charttechnisch is de opgaande beweging nog niet voltooid. De koers mag dan wel een vrijage zijn begonnen met de bovengrens van de bandbreedte, maar op basis van historische patronen is een stijging mogelijk naar 30 euro.

Waarom Ahold Delhaize kan stijgen tot 30 euro

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
augustus 05 13:51 2020 Print dit artikel

Toon meer artikelen

Over de auteur

Cashcow

Cashcow is het multimediale platform voor particuliere beleggers in Nederland. Het platform geeft inzicht in onder andere beleggingsfondsen, vermogensbeheer, vastgoed(fondsen), online beleggen, fiscale beleggingsmogelijkheden en andere alternatieve beleggingsvormen. Bovenmatige interesse is er voor nieuwe investeringsmogelijkheden.

Toon meer artikelen