Vlog: Waarom Ahold Delhaize met 60% kan stijgen

Ahold Delhaize sloot gisteren 1,85% hoger op 24,28 euro.

Investtech: “Het aandeel doorbrak de weerstand bij 23,99 euro in een dubbele-bodem patroon. Dit genereerde een koopsignaal met een toenemend handelsvolume en een verdere stijging is waarschijnlijk.”

Waarom Ahold Delhaize met 60% kan stijgen

Zowel fundamenteel als charttechnisch biedt Ahold Delhaize kansen. De koers/winst van 13,07 noteert slechts een fractie van het industriegemiddelde. De waardering is wel hoger dan voor Carrefour met een koers/winst van 7,9 bij een koers van 17,54 euro. Voor beide aandelen is de bèta extreem laag, wat een aanwijzing is beleggers geruime tijd niet naar deze aandelen hebben omgekeken. Het is tijd voor een inhaalslag.

Charttechnisch staan de weekindicatoren laag. Het aandeel is oversold. Het is misschien extreem, maar op basis van de daling die eind vorige eeuw is ingezet, is het aandeel nu in gevecht met de weerstand van rond de 23 euro. Bij een definitieve doorbraak zou de koers dan kunnen stijgen tot boven de 40, een toename van meer dan 60%. De koers/winst kan het hebben.

Waarom Ahold Delhaize met 60% kan stijgen

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
januari 14 08:57 2021 Print dit artikel

Toon meer artikelen

Over de auteur

Cashcow

Cashcow is het multimediale platform voor particuliere beleggers in Nederland. Het platform geeft inzicht in onder andere beleggingsfondsen, vermogensbeheer, vastgoed(fondsen), online beleggen, fiscale beleggingsmogelijkheden en andere alternatieve beleggingsvormen. Bovenmatige interesse is er voor nieuwe investeringsmogelijkheden.

Toon meer artikelen