Boeing meest kansrijke Dow-aandeel voor baissiers

De Dow Jones (26.115,65) heeft haar eigen bitcoin-moment, zeggen sommige marktpartijen die wijzen op de aanhoudende stijging van de index. Misschien hebben ze dat te vroeg geroepen.

In de premarket staat de S&P onveranderd, is de Nasdaq -0,16% en de Dow Jones +0,04%. Anderzijds maken deze partijen wel een punt. De stijging van de Dow Jones krijgt een steiler verloop. De kans op een correctie neemt toe als dit wordt gecombineerd met de hoge stand van de RSI.

Morgan Stanley heeft een winst per aandeel gepubliceerd van 0,84 dollar wat 7 cent meer is dan de verwachtingen. Alcoa valt met een aangepast resultaat van 1,04 dollar, 18 cent minder dan de ramingen, behoorlijk tegen. Alcoa staat in de voorbeurs dan ook 5,9% lager op 53,60 dollar. De prognose dat mogelijk in de loop van dit jaar een aluminiumtekort zal ontstaan werd voor kennisgeving aangenomen.

De 5 Dow-aandelen die de meeste ruime hebben voor een correctie zijn: Boeing (koers staat zelfs boven de bovengrens van de bandbreedte), Caterpillar, WalMart, Cisco en Home Depot.

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
januari 18 14:41 2018 Print dit artikel

Toon meer artikelen

Over de auteur

Cashcow

Cashcow is het multimediale platform voor particuliere beleggers in Nederland. Het platform geeft inzicht in onder andere beleggingsfondsen, vermogensbeheer, vastgoed(fondsen), online beleggen, fiscale beleggingsmogelijkheden en andere alternatieve beleggingsvormen. Bovenmatige interesse is er voor nieuwe investeringsmogelijkheden.

Toon meer artikelen