Terug naar home

Meest gereageerd

Eddy Schekman: Wanneer gaat u weer kopen? 3

De aandelenmarkten zijn te ver doorgeschoten. Wanneer gaat u weer kopen?

Lees verder

ING tipt brexitgevoelige aandelen 1

Theresa May heeft de stemming over haar positie als leider van de Conservative Party, en daarmee premier van het Verenigd Koninkrijk, overleefd met 200 tegen 117 stemmen. De brexit perikelen

Lees verder

Eddy Schekman: Reden om aandelen RD Shell te kopen? 1

SA Arab Investments verwacht een stijging van Brent met 11 dollar tot maximaal 70 dollar. Is dat voor u reden om aandelen RD Shell te kopen?

Lees verder

Eddy Schekman: Is dit het einde van Brexit? 1

De Brexit-deal van de Britse premier May is weggestemd. Wat denkt u? Is dit het einde van Brexit en blijft alles zoals het nu is?

Lees verder

Waar ligt een steun voor de AEX

De topvorming van de AEX ligt op vrijwel hetzelfde niveau als in 2007. Geheel onlogisch is dat niet gezien de normalisering van het beleid van de centrale banken. Ook Europa

Lees verder

‘Delta en easyJet maken werk van Alitalia’

ROME (AFN/BLOOMBERG) – Het Amerikaanse Delta Air Lines en het Britse easyJet zouden een kapitaalinjectie van 400 miljoen in het noodlijdende Alitalia overwegen. Dat meldden bronnen rond de onderhandelingen, die

Lees verder

‘Ambtenaren onder druk om niet-integer te handelen’

Ambtenaren worden regelmatig onder druk gezet om niet-integer te handelen. In een peiling geeft één op de zes ondervraagden aan deze druk te hebben ervaren.

Lees verder

Consument opnieuw iets minder positief

DEN HAAG (AFN) – De stemming onder consumenten is in november voor de vierde maand op rij minder positief dan een maand eerder. Dat meldt het Centraal Bureau voor de

Lees verder

Bedrieglijk herstel

De Europese aandelenmarkten zullen vandaag wat hoger openen. In de premarket staan de indices op een winst van 0,3%. Het is een kwetsbaar en weinig overtuigende herstelbeweging. De AEX (510,48)

Lees verder

Tom Lee (Fundstrat) blijft bij voorspelling: “Bitcoin naar 15.000 dollar in 2018”

Bitcoin gaat dit jaar nog naar 15.000 dollar, aldus fondsmanager Tom Lee van Fundstrat. Lee heeft echter zijn voorspellingen regelmatig moeten bijstellen. Het bericht Tom Lee (Fundstrat) blijft bij voorspelling:

Lees verder

TRON Added Onto Huobi Wallet

Well, this week has been an eventful one for the crypto industry. Near enough, all of the top 100 cryptocurrencies by market cap are in the red and at one

Lees verder

Eng, heel eng plaatje

De chart voor de Dow Jones op maandbasis is redelijk duidelijk. Het is evenmin weinig hoopgevend. Rond de 26.500 is in de afgelopen maanden een dubbele top ontstaan. De Dow

Lees verder

Euronext wil meer techbedrijven op de beurs

Meer beursgangen zoals Adyen zullen Europa sterker maken ten opzichte van de VS en China. Dat stelt Euronext-topman Stéphane Boujnah.

Lees verder

Dubieuze bedrijfjes leiden beleggers nog steeds om de tuin

Het lukt dubieuze bedrijfjes nog steeds om particuliere beleggers te verleiden met ‘hoogrenderende’ obligaties. Hoe kan dat?

Lees verder

Winstsprong voor grootste Apple-verkoper

Amac doet jaar na overname van iCentre goede zaken.

Lees verder

Zuid-Afrika knapt industrieterreinen op om te groeien

De industriële productie in Zuid-Afrika is te klein. President Ramaphosa trekt daarom extra geld uit om industrieparken op te knappen rond de townships, waar veel goedkope arbeidskrachten wonen.

Lees verder

Nikkei, Topix & Co.: Konjunkturängste sorgen für Kursverluste an Asiens Börsen

Die Börsen in Asien folgen den Vorgaben der Wall Street. Sorgen um das Wachstum der Weltwirtschaft drücken die Stimmung. Der Nikkei verbucht Verluste.

Lees verder

Technologie-Riesen: Absturz der Überflieger – Lohnt sich ein Einstieg in Tech-Aktien?

Lange haben Apple, Amazon & Co. mit ihren Milliardengewinnen den Aufschwung an den Börsen angetrieben. Doch jetzt fallen die Kurse drastisch. Zu Unrecht?

Lees verder