AEX: Ondergrens ligt op 435

De Europese aandelenmarkten staan in de premarket vrijwel onveranderd.

Trump blijft de gemoederen bezighouden, vooral door zijn clowneske uitspraken tijdens zijn persconferentie van gisteren. Hij mag dan roepen dat het overal een ‘mess’ is, maar zijn werkwijze roept veel vraagtekens op en kan in het nadeel uitpakken van de stabiliteit van de financiële markten.

De Aziatische markten zijn overwegend lager. De Nikkei is -0,58%. Shanghai is -0,86%. Topman Jay Y. Lee van Samsung is gearresteerd en wordt verdacht van onder meer fraude. Het aandeel is 0,7% lager. De euro/dollar is 1,06645.

De AEX (493,98) is beneden de weerstand van 495 gedoken. Zo’n patroon is niet ongebruikelijk als de markt een weerstand wil doorbreken. Ook de RSI staat weer onder lichte druk.

Op maandbasis ligt de bovengrens iets boven de 500 en de ondergrens op 435.

AEX: Ondergrens ligt op 435

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
februari 17 08:36 2017 Print dit artikel

Toon meer artikelen

Over de auteur

Cashcow

Cashcow is het multimediale platform voor particuliere beleggers in Nederland. Het platform geeft inzicht in onder andere beleggingsfondsen, vermogensbeheer, vastgoed(fondsen), online beleggen, fiscale beleggingsmogelijkheden en andere alternatieve beleggingsvormen. Bovenmatige interesse is er voor nieuwe investeringsmogelijkheden.

Toon meer artikelen