Corné van Zeijl (Actiam): ‘ABN Amro meest kansrijke aandeel’

ABN Amro wordt door professionele beleggers als het meest kansrijke aandeel gezien voor oktober.

Dat blijkt uit de beursenquête van Corné van Zeijl, strateeg bij Actiam. Daar is iets voor te zeggen na de koersdreun door de berichten over het onderzoek naar het witwassen van geld. De RSI staat inmiddels op oversold en de koers is op 16,18 euro niet ver meer verwijderd van de ondergrens van de bandbreedte van 15,50 euro. Andere genoemde kanshebbers zijn RD Shell, Unilever en Galapagos.

Corné van Zeijl: “Afgelopen maand was het pessimisme flink gekrompen, maar nu de AEX weer met bijna 4% is gestegen is dat pessimisme weer in volle glorie terug.

Maar liefst 56% van de experts denkt dat de koersen in oktober gaan dalen. Het meest favoriete aandeel voor oktober is ABN Amro. De experts denken dat de negatieve koersreactie nav de witwas claim over trokken is. Het minst favoriete aandeel is ArcelorMittal. Dat aandeel staat wel vaker bij de floppers. Al 6x dit jaar.

Lees ook ‘Wolters Kluwer blaast AEX volledig van tafel‘.

Corné van Zeijl (Actiam): 'ABN Amro meest kansrijke aandeel'

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
oktober 01 14:00 2019 Print dit artikel

Toon meer artikelen

Over de auteur

Cashcow

Cashcow is het multimediale platform voor particuliere beleggers in Nederland. Het platform geeft inzicht in onder andere beleggingsfondsen, vermogensbeheer, vastgoed(fondsen), online beleggen, fiscale beleggingsmogelijkheden en andere alternatieve beleggingsvormen. Bovenmatige interesse is er voor nieuwe investeringsmogelijkheden.

Toon meer artikelen