Corné van Zeijl (Actiam): ‘Experts zien niets in financials’

De experts blijven aan de somberende hand, zo concludeert Corné van Zeijl, strateeg bij Actiam, op basis van zijn periodieke onderzoek.

“Vorige maand was er sprake van enige verlichting, maar de somberheid is weer volledig terug. Veel experts denken dat de monetaire stimulansen nu wel zo goed als volledig in de koersen verwerkt zitten.” En wat is koopwaardig? “Voor augustus speelt men op safe. Het zijn allemaal lage beta namen die bij de toppers staan. Bij de verwachte floppers zitten veel financials. De vooruitzichten van een ruim monetair beleid en daarmee de verwachte lagere rente is een van de belangrijkste redenen die men aangeeft om deze aandelen bij de floppers te zetten. De lijst wordt aangevuld met cyclische namen als ArcelorMittal en Randstad.”

Corné van Zeijl (Actiam): 'Experts zien niets in financials'Bekijk ook:
Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
augustus 02 10:00 2019 Print dit artikel

Toon meer artikelen

Over de auteur

Cashcow

Cashcow is het multimediale platform voor particuliere beleggers in Nederland. Het platform geeft inzicht in onder andere beleggingsfondsen, vermogensbeheer, vastgoed(fondsen), online beleggen, fiscale beleggingsmogelijkheden en andere alternatieve beleggingsvormen. Bovenmatige interesse is er voor nieuwe investeringsmogelijkheden.

Toon meer artikelen