Exor is ‘het Aandeel van de dag’

Exor wordt door Investtech ‘het Aandeel van de dag’ genoemd bij een koers van 86,52 euro.

“Exor N.V. zit in een opwaartse trend. Een voortgaande positieve koersontwikkeling binnen deze trend mag verwacht worden. Zit in een rechthoekpatroon tussen de steun op 80.93 en de weerstand op 87.53. Een definitieve doorbraak van een van deze niveaus geeft de nieuwe richting van de koers aan. Het aandeel heeft de weerstand bij 85.30 euro opwaarts verbroken. Dit voorspelt een verdere stijging. Bij neerwaartse reacties is er nu steun bij 85.30 euro. Het aandeel is totaal gezien technisch positief voor de middellange termijn. Aanbeveling: Koop.”

Fundamentele analisten zijn duidelijk positief voor het aandeel. Het laagste koersdoel ligt boven de huidige koers op 91,34 euro en loopt op tot 115,00 euro. Ook de chart ziet er goed uit: de opgaande koerstrend wordt onderstreept.

Exor is 'het Aandeel van de dag'

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
november 15 08:07 2023 Print dit artikel

Toon meer artikelen

Over de auteur

Cashcow

Cashcow is het multimediale platform voor particuliere beleggers in Nederland. Het platform geeft inzicht in onder andere beleggingsfondsen, vermogensbeheer, vastgoed(fondsen), online beleggen, fiscale beleggingsmogelijkheden en andere alternatieve beleggingsvormen. Bovenmatige interesse is er voor nieuwe investeringsmogelijkheden.

Toon meer artikelen