Galapagos, Aalberts en Philips zijn niets voor koopjesjagende traders

Gemalto, Ahold Delhaize en Altice staan nog net niet op hun charttechnische bodem maar als de markt draait zal de kansen enorm met een potentie oplopend tot 49,1% voor Gemalto.

De 3 meest kansrijke aandelen hebben met elkaar gemeen dan ze te maken hebben met fundamentele tegenwind. Gemalto vanwege winstwaarschuwingen, Ahold Delhaize door de druk van Amazon en Altice die geld nodig heeft om haar expansiehonger te financieren. Tegenover deze kansen staan 3 aandelen die te ver zijn doorgeschoten waardoor de koersen boven de bovengrens van de bandbreedte zijn gekomen. Het gaat om Galapagos, Aalberts en Philips. Koopjesjagende traders moeten deze aandelen links laten liggen.

Top-10 AEX op weekbasis

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
september 15 07:42 2017 Print dit artikel

Toon meer artikelen

Over de auteur

Cashcow

Cashcow is het multimediale platform voor particuliere beleggers in Nederland. Het platform geeft inzicht in onder andere beleggingsfondsen, vermogensbeheer, vastgoed(fondsen), online beleggen, fiscale beleggingsmogelijkheden en andere alternatieve beleggingsvormen. Bovenmatige interesse is er voor nieuwe investeringsmogelijkheden.

Toon meer artikelen