Mooie trade ASML. Veel groene signalen

Techniek staat op de beurs in de belangstelling en de koers van ASML schiet omhoog.

Gisteren dikte de koers met 4,1% aan op 637 euro. Dat is een keer wat anders na zeven dagen met dalingen. Technisch ziet het er volgens sommige analisten echter niet zo goed uit.

Chart

Toch laat de grafiek een beter plaatje zien. De koers staat onderin de bandbreedte. De RSI staat op hetzelfde mooie lage niveau als bij andere koopmomenten. Minpuntje is wel de ontwikkeling van de trend. Die staat onder druk. Daar staat tegenover dat een aanval op de steun van 630 euro is afgeslagen.

ASML kopen zou wel eens kunnen uitpakken als een leuke trade voor actieve beleggers die willen inspelen op een stijging. Puts mogen ook worden geschreven, vooropgesteld dat men het op levering kan laten aankomen.

Mooie trade ASML. Veel groene signalen

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
oktober 06 07:45 2021 Print dit artikel

Toon meer artikelen

Over de auteur

Cashcow

Cashcow is het multimediale platform voor particuliere beleggers in Nederland. Het platform geeft inzicht in onder andere beleggingsfondsen, vermogensbeheer, vastgoed(fondsen), online beleggen, fiscale beleggingsmogelijkheden en andere alternatieve beleggingsvormen. Bovenmatige interesse is er voor nieuwe investeringsmogelijkheden.

Toon meer artikelen