Opnieuw buy-advies voor ABN AMRO

Kepler Cheuvreux heeft een buy-advies afgegeven voor ABN Amro. Het koersdoel is volgens de financieel adviseur 22,50 euro.

Analist Benoit Petrarque stelt dat de financiële doelen van ABN Amro in lijn zijn met de verwachtingen die er in de aanloop naar de beursgang waren.

Petrarque is benieuwd naar de vooruitzichten voor de ongewogen ‘leverage ratio’, die na het tweede kwartaal volgens hem aan de lage kant waren met 3,1%. Deze buffereis is de voornaamste beperking voor de bank op dit moment. De analist verwacht daarom dat de bank op een later moment aanvullende kostenbesparingen bekendmaakt.

Opnieuw buy-advies voor ABN AMRO
ABN AMRO koerst woensdag 9 december in de AEX rond de 19,23 euro. Het gemiddelde koersdoel is volgens Guruwatch 21,50 euro. Momenteel staan er vier koopadviezen uit en één houdadvies (Theodoor Gilissen).

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
december 09 10:28 2015 Print dit artikel

Toon meer artikelen

Over de auteur

Cashcow

Cashcow is het multimediale platform voor particuliere beleggers in Nederland. Het platform geeft inzicht in onder andere beleggingsfondsen, vermogensbeheer, vastgoed(fondsen), online beleggen, fiscale beleggingsmogelijkheden en andere alternatieve beleggingsvormen. Bovenmatige interesse is er voor nieuwe investeringsmogelijkheden.

Toon meer artikelen