S&P op zoek naar piek van 3 maanden geleden

De Amerikaanse aandelenmarkten zullen vandaag hoger openen. In de premarket staat de S&P +0,19%, de Nasdaq +0,32% en de Dow Jones + 0,15%. De S&P (2.786,85) zoekt een aanknopingspunt om een aanval te doen op de dubbele top van 3 maanden geleden.

In de loop van de dag zal het sentiment worden bepaald door de rentebeslissing van de Fed en de uitspraken die worden gedaan. De ECB vergadert morgen. Patrick O’Donnell, senior investment manager bij Aberdeen Standard Investments, verwacht dat pas volgende maand zal worden aangekondigd dat men zal stoppen met het kopen van obligaties. “Mario Draghi kan zijn forward guidance licht bijstellen, zodat de financiële markten niet te snel een renteverhoging verwachten.”

De volgende aandelen binnen de Dow Jones bieden de meeste charttechnische potentie: GE, Intel, Apple, Cisco en Goldman Sachs. Alleen de potentie voor Goldman is groter dan het risico, waarmee het een uitzonderingspositie inneemt. Voor vrijwel alle Dow-aandelen zijn de risico’s op weekbasis groter dan de kansen, wat aangeeft hoeft voorzichtig beleggers moeten zijn.

S&P op zoek naar piek van 3 maanden geleden

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
juni 13 14:04 2018 Print dit artikel

Toon meer artikelen

Over de auteur

Cashcow

Cashcow is het multimediale platform voor particuliere beleggers in Nederland. Het platform geeft inzicht in onder andere beleggingsfondsen, vermogensbeheer, vastgoed(fondsen), online beleggen, fiscale beleggingsmogelijkheden en andere alternatieve beleggingsvormen. Bovenmatige interesse is er voor nieuwe investeringsmogelijkheden.

Toon meer artikelen