6 sterke aandelen gekocht door topbeleggers

Beleggers kunnen hun voordeel doen door topinvesteerders te volgen die consequent beter presteren dan de markt. En dit zijn geen analisten, maar investeerders die er hun eigen geld insteken.

Dit betekent dat hier geen belangenconflicten of bedrijfspolitiek aan de orde zijn. Alleen pure aandelenkeuzes met een sterke buy-rating van topbeleggers.

Om de zes populairste aandelen van topbeleggers te vinden, gebruikt InvestorPlace de Individual Investor Sentiment-tool van TipRanks. Met deze tool kunnen de populairste aandelen onder de best presterende beleggers in elke sector worden gevonden. Hij laat ook zien of topbeleggers hun positie in de afgelopen maand/week hebben uitgebreid, evenals de gemiddelde proportie van dat aandeel in de portefeuille van deze investeerders.

Lees verder op Belegger.nl>

Bekijk ook:

write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Geef een reactie

 
  Article "tagged" as:
  Categories:
mei 06 14:16 2019 Print dit artikel

Toon meer artikelen

Over de auteur

Bull Up

Op de club worden tips, ervaring en kennis via social media en events gedeeld. Gewoon beleggers onder elkaar met als doel om met gewogen risico en verantwoorde spreiding, uit het vermogen een zo hoog mogelijk rendement te behalen.

Toon meer artikelen