BeleggersFair 2017 groot succes

Meer dan 3.000 bezoekers wisten de weg te vinden naar de BeleggersFair 2017 in de Amsterdamse Beurs van Berlage. Tevens volgden nog eens 600 geïnteresseerden het programma live online.

Tijdens dit event werd een bijzonder sterk plenair programma gepresenteerd onder leiding van dagvoorzitter Diana Matroos. Ook waren er dertien masterclasses, een beursvloer gevuld met beleggend Nederland, debatten, talkshows, Gouden Tips van dé beleggingsgoeroes. snelcursussen én een echte ‘investment game’ waar bezoekers in de huid van een professionele belegger konden kruipen.

Nog nooit waren er zo veel financiële zwaargewichten tegelijk op één plek. Op het podium namen onder andere plaats: Bob Homan (ING), Patrick Beijersbergen (VEB) en Gert Luiting (AFM). Er was een panel gevuld met experts waarin het fenomeen impactbeleggen evenals het belang ervan geduid werd en dé beursgenoteerde fondsen in vastgoed gingen stevig met elkaar in gesprek. Voormalig Delta Lloyd-topman Niek Hoek vertelde over zijn nieuwe beursfonds Dutch Star Companies One. Hij maakte als primeur bekend dat het fonds in het eerste kwartaal van 2018 naar de beurs gaat.

De BeleggersFair is een initiatief van TRIPLE i, het multimediale bedrijf dat onder meer beleggerstijdschriften Cash, The Asset en InFinance uitgeeft. De BeleggersFair was hét sluitstuk van de Week van de Belegger. Tijdens de Week werd door een breed scala aan instellingen en organisaties voorlichting gegeven en activiteiten georganiseerd over beleggen. Onder meer waren er activiteiten van Euronext Amsterdam, de Hogeschool van Amsterdam, Think ETF’s, Care IS en Axento vermogensbeheer.

Tijdens de BeleggersFair was er sprake van een combinatie van voorlichting voor mensen die hun interesse in beleggen aan het ontwikkelen zijn en tips voor gevorderde beleggers. Dat gebeurde niet alleen tijdens klassieke lezingen, maar ook tijdens de talkshows, gepresenteerd door de hoofdredacteur van Cash Eddy Schekman en de programmamanager van de BeleggersFair, Roos Mertens. Daarnaast was er de Gouden Stoel waar top-analisten gedurende de hele dag hun ‘Gouden Tips voor 2018’ presenteerden aan het publiek.

U kunt alles terug kijken op https://www.beleggersfair.nl/in-beeld/.

write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Geef een reactie

 
  Article "tagged" as:
  Categories:
november 23 12:04 2017 Print dit artikel

Toon meer artikelen

Over de auteur

Bull Up

Op de club worden tips, ervaring en kennis via social media en events gedeeld. Gewoon beleggers onder elkaar met als doel om met gewogen risico en verantwoorde spreiding, uit het vermogen een zo hoog mogelijk rendement te behalen.

Toon meer artikelen