Bram Voermans: Beleggen in crypto’s is volatiel en riskant

Beleggen in cryptocurrencies is volatiel en riskant vanwege het gebrek aan regulering en intrinsieke waarde.

Of zijn de risico’s beperkt en kan het grote winsten opleveren? Geef hieronder uw mening!

Club poll

Beleggen in cryptocurrencies is volatiel en riskant

Bekijk resultaten
Loading ... Loading ...
write a comment

5 Comments

 1. april 30, 18:17 #1 OPaul

  Daarom moet je niet met je volle vermogen in crypto’s beleggen, want het vereist mijns insziens toch een vorm van aktief beheer op dagbasis. Wie heeft daar nou tijd voor naast een baan en een sociaal leven? Het alternatief is ouderwets per maand wat aankopen.Maar je kunt net zo goed je geld in fysieke edelmetalen steken.

  Reply to this comment
 2. mei 06, 16:26 #2 ATH

  Crypto’s zijn de toekomst! Kijk naar de techniek die er achter zit. Dat is een regelrechte bedreiging voor de overheden ( geen controle op het hele financiële systeem ) de banken ( het gaat rechtstreeks van wallet naar wallet ) en alles wordt op een token gezet. Hele beroepsgroepen gaan verdwijnen. ( notarissen enz. )
  Voor ons burgers is het sneller ( binnen seconden) veiliger ( het staat op de blockchain wereldwijd ) en 1000x goedkoper!!!!!!

  Nu nog de laatste stuiptrekkingen van overheden naar dit is niet meer tegen te houden!!!!!! En over vijf jaar………. Is 59% van de bevolking over op Crypto’s.
  Een revolutie 👍

  Reply to this comment
 3. juni 12, 17:52 #3 Europappa

  Beste Dames & Heren,

  Correctie: Crypto’s is geen beleggen, maar speculeren ! Dat is een groot verschil.

  Reply to this comment
 4. juni 16, 22:45 #4 Flappengas

  Allerlei overheden en banken en grote investeerders wereldwijd kopen BTC of ETF’s met BTC. Hebben die allemaal ongelijk? We gaan af van de petrodollar en we gaan over op crypto als betaalmiddel. Er zit een hoop troep tussen maar BTC en ETH zijn here to stay. AFgelopen jaar had BTC een winst van ruim 140 procent volgens mij. Best presterende asset zeker op de long term.

  Reply to this comment
 5. juni 17, 15:45 #5 btcToRise

  Beleggen in cprypto is zeker volatiel. Echter het risico is stukken lager, indien je het voor de langere termijn als belegging, buiten het financiele systeem wilt aanhouden. En de beloning voor het aanhouden van BTC, is stukken groter, dan het risico op grote verliezen over die periode. Ik geloof dat als je voor de basis crypto zoals BTC of ETH gaat, je inmiddels in het zelfde ‘schuitje’ zit, als de grotere institutionele beleggers, die deze ‘ontdekken’
  En die volatiliteit, is tevens een van de grote kansen hiervan.

  Reply to this comment

Geef een reactie

 
  Article "tagged" as:
  Categories:
april 17 14:12 2024 Print dit artikel

Toon meer artikelen

Over de auteur

Bram Voermans

Bram Voermans is eigenaar van ElkeWeekGeld.nl. Daar bied hij abonnementen op zelf ontwikkelde optiesystemen aan. Daarnaast geeft hij optiecursussen.

Toon meer artikelen