Exclusief voor Bull Up-leden

Tijdens de BeleggersFair (vrijdag 25 november, Amsterdam RAI) wordt er, exclusief voor leden van Bull Up, een inspirerend panel georganiseerd met als thema ‘Groei door innovatie’.

Drie specialisten van unieke groeisectoren geven toelichting waarom het innovatie is die zorgt voor waardegroei. Tijdens de sessie aandacht voor ‘FinTech’, ‘CleanTech’ en ‘BioTech’.

Inschrijven voor deze sessie kan hier

Deze unieke sessie wordt gepresenteerd door de hoofdredacteur van het magazine ‘cash’ Eddy Schekman. Hij ontvangt op het podium Yves Vaneerdewegh (Capricorn Ventures) specialist op gebied van beleggen in schone technologie (CleanTech), Paul van der Horst van het bedrijf Galapagos NV (BioTech specialist) en Eric Lücke lid van de Innovation Board van Rabobank en specialist op gebied van FinTech.

Als geen ander zijn deze drie heren in staat aan te geven waar op basis van technologische innovatie de groeikansen voor 2017 liggen.

write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Geef een reactie

 
  Article "tagged" as:
  Categories:
november 15 15:18 2016 Print dit artikel

Toon meer artikelen

Over de auteur

Bull Up

Op de club worden tips, ervaring en kennis via social media en events gedeeld. Gewoon beleggers onder elkaar met als doel om met gewogen risico en verantwoorde spreiding, uit het vermogen een zo hoog mogelijk rendement te behalen.

Toon meer artikelen