Video: de vijf Gouden Tips van Nico Bakker

Beleggingsexpert Nico Bakker gaf niet alleen een masterclass op de BeleggersFair maar deelde tevens zijn Gouden Tips voor 2018 met de bezoekers op de beursvloer in de Beurs van Berlage.

Video: de vijf Gouden Tips van Nico BakkerNico Bakker is één van dé beleggingsgoeroes van Nederland en als Technisch Analist verbonden aan BNP Paribas Markets.

Bakker is zijn carrière als Technisch Analist bij ABN Amro begonnen, waar hij als Hoofd Desk Technische Analyse verantwoordelijk was voor het definiëren en uitdragen van een technische visie op aandelen, valuta, rente en grondstoffen t.b.v. trading relaties en adviseurs van Private Banking.

Sinds 2007 is Bakker werkzaam als zelfstandige Technische Analyse Coach, gelieerd aan en TA hofleverancier van BNP Paribas Markets. Als TA coach signaleert hij kansen en bedreigingen, meldt hij technische condities in zijn Chart Navigator en presenteert hij het concept van Dashboard Beleggen.

Bakker is technisch analist en coach voor actieve doe-het-zelf beleggers. Ook is hij columnist, trainer en inspirerende presentator op diverse beleggersevenementen.

Op de BeleggersFair deelde hij vijf Gouden Tips voor 2018 met de bezoekers van de BeleggersFair. U ziet en hoort het in de video hieronder.

Kijk voor meer informatie en beeldmateriaal op www.beleggersfair.nl.

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
november 23 09:38 2017 Print dit artikel

Toon meer artikelen

Over de auteur

Cashcow

Cashcow is het multimediale platform voor particuliere beleggers in Nederland. Het platform geeft inzicht in onder andere beleggingsfondsen, vermogensbeheer, vastgoed(fondsen), online beleggen, fiscale beleggingsmogelijkheden en andere alternatieve beleggingsvormen. Bovenmatige interesse is er voor nieuwe investeringsmogelijkheden.

Toon meer artikelen