e-Cash december: laat de beurskurken maar knallen

Laat de kurken maar knallen. Het was een geweldig beursjaar met winsten voor de indices van 25% en meer. Wat nu? In dit nummer van de e-Cash staan volop kansen en visies voor het nieuwe jaar.

e-Cash december: laat de beurskurken maar knallen
Klik op de afbeelding om de e-Cash van december 2021 te lezen

Het is niet onlogisch dat de deskundigen voorspellen dat het allemaal wat minder wordt, maar 9% rendement is ook mooi.

De rente zal zwaarder gaan wegen in het nieuwe beursjaar. Dat kan leiden tot herwaarderingen. “Een enorm waarderingsverschil tussen een beperkt aantal grote spelers en de achterblijvers is voorspelbaar”, meent Martine Hafkamp (Fintessa).

De stille kracht van de vele voorspellingen is dat je als belegger weet wat de markt denkt, daarom kan gaan handelen en zien waar de valkuilen voor de opgaande beweging liggen. Soms zijn de voorspellingen waanzinnig, zie het jaarlijkse lijstje van Steen Jakobsen (Saxo Bank). Dit jaar staan ze in het teken van ‘revolutie’. Dat is bedreigend, toch…? Maar er is hoop (met een knipoog), net als deze voorspellingen: vorig jaar is er niet een uitgekomen.

Natuurlijk ook in dit nummer veel kansen: waar liggen ze en welke bieden het meeste rendement.

Klik hier om de e-Cash te bekijken

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
december 21 14:25 2021 Print dit artikel

Toon meer artikelen

Over de auteur

Cashcow

Cashcow is het multimediale platform voor particuliere beleggers in Nederland. Het platform geeft inzicht in onder andere beleggingsfondsen, vermogensbeheer, vastgoed(fondsen), online beleggen, fiscale beleggingsmogelijkheden en andere alternatieve beleggingsvormen. Bovenmatige interesse is er voor nieuwe investeringsmogelijkheden.

Toon meer artikelen