Eddy Schekman: Wat vindt u van het besluit van ING?

ING heeft besloten om CEO Ralph Hamers toch geen opslag te geven van 50%. Wat is uw mening hierover?

Laat het hieronder weten!

Club poll

Wat vindt u van het besluit van ING?

Bekijk resultaten
Loading ... Loading ...
write a comment

3 Comments

 1. maart 14, 15:07 #1 JL

  Natuurlijk heeft dhr Hamers goed werk bij de ING verricht, laat dat duidelijk zijn. Staatssteun ontvangen en mét rente terugbetaald, waaraan het rijk en dus de belastingbetaler goed aan heeft verdiend.
  Echter, ontslag van duizenden medewerkers, voor de zittende medewerkers een verhoging van 1,7%, daarnaast nog dreigende ontslagen. Een verhoging van 50% is dan gewoon not done op basis van het bovenstaande. Ook de rvc, ic Balkende is natuurlijk het lachertje van de klas..
  Deze “wijze heren” hadden als rvc vooraf kunnen bedenken én moeten inschatten wat de maatschappelijke reactie zou zijn en dit kunnen voorkomen door deze verhoging niet toe te kennen. Nu is de schade des te groter en zijn er klanten vertrokken.

  Reply to this comment
 2. maart 14, 15:32 #2 BB

  ING moest wel; de hele salarisverhoging van Hamers rende de deur uit doordat duizenden mensen hun rekening bij ING opzegden.

  Reply to this comment
 3. maart 16, 17:57 #3 Kiekeboe

  Hier gaat de aandeelhoudersvergadering over. Timing is wel lekker onhandig. Verkiezingstijd

  Reply to this comment

Geef een reactie

 
  Categories:
maart 14 14:17 2018 Print dit artikel

Toon meer artikelen

Over de auteur

Bull Up

Op de club worden tips, ervaring en kennis via social media en events gedeeld. Gewoon beleggers onder elkaar met als doel om met gewogen risico en verantwoorde spreiding, uit het vermogen een zo hoog mogelijk rendement te behalen.

Toon meer artikelen