Ahold Delhaize vertoont trekjes van een koopje

Ahold Delhaize vertoont charttechnische trekjes van een koopje bij een koers van 21,22 euro. Het aandeel staat op weekbasis onderin de bandbreedte.

De RSI staat op hetzelfde niveau als in 2018. Dat leidde toen tot een stijging van de koers van 19 euro tot 24 euro, een plus van 26%. De kwartaalcijfers die Ahold Delhaize vandaag heeft gepubliceerd worden enerzijds getemperd door de stakingen (incidenteel) in de VS en anderzijds aangejaagd door de explosieve groei van de online verkopen (structureel). De omzet tegen constante prijzen steeg met 1,5% tot 15,9 miljard euro, het bedrijfsresultaat ging met 2,9% omhoog naar 675 miljoen euro en de winst per aandeel steeg met 10,7% tot 0,39 euro.

Ahold Delhaize vertoont trekjes van een koopjeBekijk ook:
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Geef een reactie

 
  Article "tagged" as:
  Categories:
mei 08 14:00 2019 Print dit artikel

Toon meer artikelen

Over de auteur

Cashcow

Cashcow is het multimediale platform voor particuliere beleggers in Nederland. Het platform geeft inzicht in onder andere beleggingsfondsen, vermogensbeheer, vastgoed(fondsen), online beleggen, fiscale beleggingsmogelijkheden en andere alternatieve beleggingsvormen. Bovenmatige interesse is er voor nieuwe investeringsmogelijkheden.

Toon meer artikelen